Snö, snö, snö...och ännu mera snö..

Det har snöat non-stop nu sedan iförrgår. Helt sjukt vad snö det har kommit alltså, flera dm!
Mkt skottning :) skottade av stallplanen igår - med spånspaden XD medans pappa var snäll o körde av min gård med snöslungan - men det är väl dax att knata ut snart igen antar jag ..
Det är ju nästan så att Jag längtar till sommaren!


 

 




Devil startade på Gävle idag! Ledde hela vägen, men fick ge sig på upploppet mot en annan häst o blev 2a.
Superbra tycker jag! han har ju bara startat 2 ggr innan, med en massa operationer på frambenen däremellan..
Hoppas bara att benen hans fortfarande lever imorgon då ;)


Har varit o hämtat ut Affes nya sadel nu på kvällen - spännande o se hur den sitter nu bara.
Det blev en Londonfärgad Wintec hopp cair sadel, trots det faktum att jag svurit på att Aldrig mera ha syntetsadel..men förhoppningsvis är den här bättre än min förra syntet.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | | 2010-01-28 @ 20:05:44   

Snöö och ledighet

Har varit ledig idag! Trots att jag bara jobbat två dagar sedan det var helg kändes det väl behövt! Speciellt med en sovmorgon!!! är sällan man får ha sådana nu för tiden - hästarna brukar alltid vilja att jag släpper ut dem när jag är ledig ;) men inte idag!

Så vad har jag hittat på under dagen? Typ, ingenting. Det har ju varit ett sådant förjävligt väder - snöigt o blåsigt, så var inte allt för taggad på att gå utanför dörren. Det blev istället slapp i soffan med vovven o kissen :)

Tänkte ett tag att jag skulle "städa bort" julen - är ju bara klar med ett rum sedan tidigare..
Men jag tröttnade efter att ha tagit ner EN ljusstake o satt upp vanliga lampan...


Var till Pelle på eftermiddagen o red en sväng iaf. Super underlag igen nu med all snö som kommit! det blev trav o galopp förbi Ica Maxi o runt genom byn ;P och en sväng på ridbanan. Pelle känns otroligt fin just nu, längtar tills vi kan börja träna igen :D
Affe fick sig bara en lätt borstning idag, men det gjorde inte honom så mkt - han fick ju MAT ändå!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | | 2010-01-27 @ 23:10:27   

Inlägg nummer 1 ;)

Har varit sjuk i två dagar nu - hemma från jobbet..
Började känna mig lite bättre nu på eftermiddagen o självklart blir allting så extremt tråkigt så vad göra? - Jo, varför inte starta blogg! Försöker mig på detta o se hur länge det håller ^^,

Blir iaf till att gå till jobbet imorgon - jobbhelgen kommer som vanligt allt annat än lägligt, men ska bli skönt att komma ut i friska luften igen.


Har varit riktigt kallt den senaste veckan, under -20 grader varje dag, och snö till tusen.
Mitt lilla hus är inte det bästa på att hålla värmen inne, med alla springor i fönster o dörrar - bla. är det ett tjockt lager med is på alla fönster, runt hela ytterdörren och det är säkerligen minusgrader inne på toaletten!
Värmepumpen stänger av sig själv när tempen går under -20 grader, elementerna hjälper inte alls känns det som - de blir bara väldigt heta men avger ingen direkt värme ändå. Det enda som hjälper är att elda i braskaminen, men då måste jag ju vara hemma för att hålla värmen uppe.. Måste hitta på någon smart lösning, annars kommer väl katten att frysa ihjäl om det blir kallare..
Ja, vattnet i köket har oxå frysit = ingen diskmaskin = ingen ren disk. Snart måste jag släpa in allt i duschen, eller köpa plast tallrika o bestick..
Pappa skulle iaf sätta dit värmefläckat nu o gräva sig fram under huset för att se om det gick att göra någonting där under.

Det är bra tur att jag har pappa min, hur skulle jag annars överleva =)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | | 2010-01-08 @ 20:51:51   

Välkommen till min nya blogg!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | | 2010-01-08 @ 20:34:26