Dressyrnissarna

Då har det gått en hel månad sedan sist jag skrev..igen.
Har faktiskt hänt lite!
 
För ett par veckor sedan var jag och Pupi iväg till Färnbo för lite cr! Affe var oxå anmäld, men med en tappsko och resten glappandes tog jag enkla vägen ut och lät honom stanna hemma.
Farbror P som tror han är en liten halvpensionär var väldigt chockad över att få åka iväg och dessutom förväntas arbeta, så han var lite överallt och väldigt spänd.
Tog oss iaf igenom en LD:1 på 63,12% och en LC:1 på 59,07% vilket vi får vara jättenöjd med! Vi har inte åkt iväg någonstans sedan aslutningstävlingarna på Nytorp - 6 år sedan! har ju inte ens åkt någonstans när vi tränar..
 
Igår var vi till Färnbo igen! båda djuren med då.
Var lite ängslig över om de skulle klara av att hålla sams hela dagen, Pupi är ju inte Affes största fan riktigt.
Men så fort vi kom fram blev de plötsligt värsta formens BFFs!!!
Skrek efter varndra och fjolla runt ;)
För att göra det lätt för mig fick de gå en varsin LD:3
Är relativt nöjd även om Pupi mest stutta runt i en blandning av tölt och trav - fria skritten är jag dock skitnöjd med! och att han faktiskt stod stilla i halterna. 62,77% fick vi ändå.
Och med Affe oxå, jätteskönt att han faktiskt sköter sig när vi åker till ett helt nytt ställe med konstiga nya saker på - hans andra dressyrtävling någonsin dessutom.
Bra o ganska så mjuk trav fick vi till, lite chockad över halterna som han vägra stå helt stilla i - halt är ju annars hans favoritmoment - och sedan tror jag faktiskt att poängen dras ner en del när han kastar upp huvudet, skriker för allt han är värd och sladdar iväg lite ;) och vi lyckades ändå skrapa ihop 61,94%
 
Så vi har lärt oss två saker iaf, vi ska träna på att åka iväg tillsammans och sedan klara av att gå åt varsitt håll utan att tappa allt fokus, och vi ska aldrig mer ta med enbart morsan som sällskap #irriterad #ingetblirsomdetska
 
Såhär efteråt känner jag mig jättenöjd och taggad på att gå vidare.
Ska leta reda på en ny tränare att rida för - tappade motivationen när det inte blev några fler träningar för Ulrika, känner att det är för långt att sitta och åka till henne tyvärr... Ska lägga mer energi på Affe nu när jag vet att han sköter sig, och därmed börja söka medryttare till Pupi och därmed få bli lite mer åt pensionär hållet..tror jag iaf..
Och vi ska sikta på att vara med i riks nästa sommar!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Livet | 2013-08-18 @ 11:57:23